Double-click to start typing

sigurnosna vrata po vašoj zelji


    Sigurnosna  vrata po vašoj zelji 

Proizvodi sigurnosna vrata

sigurnosna vrata dve brave

M-door sigurnosna vrata se proizvode u dva razlicita modela:

-Model M50 - 50mm debljina krila
-Model M65 - 65mm debljina krila


  -Vrata imaju celicni stok (2mm) i celicni ram krila ispunjen poprecnim ojacanjma na sest mesta i limom preko cele povrsine.
-Italijanske brave sa tri smera zakljucavanja i 7-12 tacaka zabravljenja i okov
-Kovane sarke sa lezajevima
-Sirok spektar obloga,dekora,furnira i mdf-a
-Termo i zvucnu izolaciju od  tvrdopresovane kamene vune
-Izrada po meri
-Garancija i servis

ulazna sigurnosna vrata sa portalom
sigurnosna brava motura 571


 Model - M50 sigurnosna vrata


  Krilo debljine 50mm sa limom 1.0mm preko cele povrsine i izolacijom 3cm kamena vuna.

-Uz ovaj model sigurnosnih vrata se isporucuje tanja kasa brava ili brava sa cilindrom sa štitnikom i leptirom marke (Seccuremma,Doro) koje su se odlicno pokazale i ispunjavaju sve standarde sigurnosti koje ova vrata zahtevaju imaju tri smera zatvaranja(gore,dole i tri šipa sa strane),sarkama sa lezajevima i hrom kvakom. 

Obloge za ova vrata mogu da se biraju u 6 dekora (hrast,wenge,orah,mahagoni,bukva i bela) ali mogu se uzeti furnirane obloge koje se toniraju po zelji kupca. Sva vrata se izradjuju po meri uz obezbedjeni servis,ugradnju i garanciju..Garancija na bravu je 2 godine.   Model- M65 sigurnosna vrata


 Krilo debljine 65mm sa limom 1.5mm preko cele povrsine i izolacijom 5cm tvrdopresovanom kamenom vunom koja je izuzetan zvucni termo izolator.

-Uz ovaj model se isporucuju velike kasa brave marke (Motura,Seccureme,Potent,Cisa) sve brave su vrhunskog kvaliteta i imaju zatvaranje u tri smera takodje.Pored standardne brave imate i mogucnost postavljanja dodatne tj. dnevne brave sa leptirom kao i limitatora.


-Šarke su kovane sa kuglicnim lezajevima direktno varene sa konstrukciju krila,na strani gde je šarka se postavljaju pasivni klinovi koji dodatno osiguravaju vec zaključana vrata.

-Obloge za ova vrata mogu biti osnovne plastificirane u 6 dekora (hrast,wenge,izbeljeni hrast,javor,bukva i bela) i luksuznije varijante farbane poliuretanskom bojom po RAl karti,kao i od prirodno furniranih obloga (hrast) koje se toniraju po vasoj zelji i lakiraju poliuretanskim lakovima ova vrata odlikuje visok kvalitet i izuzetna postojanost kao i sam lep izgled prirodnog drveta,kao detalj postoji mogucnost izrade kanelure kao i postavljanje inox ukrasnih lajsni na samu oblogu -Uz furnirana i farbana vrata se mogu isporuciti i pervajz lajsne u boji vrata kao i kompletna opsivka ostatka zida tako da sa tim elementima i sama vrata dobijaju svoju pravu dimenziju.

-Sva Model Standard vrata se izradjuju po meri uz ugradnju,servis i garanciju od 2 godine.Uz svaka standard vrata postoji mogucnost montiranja dodatne opreme:

- dodatna druga brava
- limitator
- brava sa kasa kljucem i cilindrom (2u1 sistem)
- pervajz lajsne oko stoka
- Inox lajne na krilu
- drveni prag
- kompletna opsivka zida oko vrata mdf-om ili furrnirom

sobna vrata furnir alu

M-door ima u ponudi i sobna vrata u saradnji sa nasim partnerima u mogucnosti smo i da vam ponudimo i sobna vrata sa štelujucim pervajzima od mdf-a farbanog po RAL karti ili od prirodno furniranog mdf-a koji se moze tonirati i lakirati u sirokom spektru boja. 

U ponudi imamo:

-Mdf vrata farbana poliuretanom

-Furnirana vrata koja se bajcuju i lakiraju po zelji

 Furnirana vrata se furniraju hrastovim furnirom sa pervazima širine 70mm.

Sva vrata se izradjuju po meri i zelji kupca,pored ravnih plotova postoji mogucnost izrada kanelura kao i postavljanja inox lajsni i otvora za staklo.Sva vrata odlikuje visok kvalitet i postojanost zahvaljujuci kvalitetnim poliuretanskim bojama i zavrsnom obradom.

Ispuna vrata je od kartonskog saca ili po zelji moze biti i od ekstrudirane iverice koja je zvucni izolator
Mogucnost izrade i otvora za staklosigurnosna resetka metalna

M-door pored zaštitnih sistema kako bismo kompletirali ponudu bavimo se izradom zaštitnih rešetki i ograda od crnog ili kovanog gvozdja po meri i zelji kupca.

Uz razne kombinacije profila i elemenata imamo širok spektar ograda i rešetki koje mogu biti fixne ili radne sa sigurnosnim bravama.

Uz vasu zelju ili nasu sugestiju mozemo izaci u susret svim vasim potrebama kako bi vam obezbedili objekat i sacuvali vas mir.

U nasoj ponudi mozete naci:

- Resetke za prozore
- Resetke za izloge i druge vece povrsine
- Pregradne resetke
- Ograde za terase i dvorisne ograde
- Gelendere
- Francuske balkone

UA-59518795-2