Double-click to start typing

sigurnosna vrata po vašoj zelji


    Sigurnosna  vrata po vašoj zelji 

PVC STOLARIJA

Pvc solarija Rehau

PVC STOLARIJA-REHAU

PVC stolarija su dugoročna investicija oko koje ne treba pravti nikakve kompromise, već se prepustiti kvalitetu. Gradite novo ili renovirate nalazite se pred važnom odlukom. Ako pridajete važnost uštedi troškova i komforu stanovanja, odabirom prozora iz naše ponude donosite pravu odluku. Sistemi PVC stolarije koje imamo u ponudi prave se u jednoj od najpoznatijih fabrika za izradu PVC profila REHAU Nemačka. Potrudili smo se da kvalitet i vrhunska usluga koji uvek imaju svoju cenu, ipak budu prilagođeni današnjem budžetu.


OKOVI

Kod bilo koje PVC stolarije najbitniji deo za dobro, kvalitetno i dugovečno funkcionisanje je okov. Upravo od okova zavisi kako će vaša stolarija funkcionisati I bas zato okov mora biti najkvalitetniji. Sva naša stolarija je okovana prestižnijim SIGENIA okovima proizvedenim u Nemackoj, koji već decenijama predstavljaju simbol kvaliteta na strogom evropskom i svetskom tržištu

.

Staklo

Površinski staklo čini najveći deo pvc stolarije, tako da se na odabir stakla posebno mora obratiti pažnja, jer baš od njega najviše zavise izolaciona svojstva kompletnog prozora.

Ponuda i izbor stakla

  • Termopan staklo  dvoslojno i troslojno.
  • Razne vrste ornament i armiranog stakla.
  • Peskareno staklo po želji.
  • Razne vrste reflektirajućeg stopsol i parsol stakla.
  • Kaljeno staklo.

-LOW-E ili niskoemisijono staklo

-For season ili staklo 4 godisnja doba


ROLETNE

Roletne su postale gotovo obavezan deo PVC stolarije, a to svakako nije slučajno upravo zbog višestruke primene. Roletna pruža zaštitu od sunčevih zraka, nepoželjnih pogleda, vremenskih nepogoda i doprinosi pri termičkoj izolaciji prozora. U našoj ponudi postoje roletne sa spoljnom kutijom i nadgradnom (unutrašnjom) kutijom.

Roletna sa spoljnom kutijom se postavlja na već postojeću stolariju, ili tamo gde nema uslova za roletnu sa nadgradnom kutijom. Kutija kod spoljne roletne pravi se od aluminijuma, dok vođice i lamele roletne mogu se raditi od pvc-a ili aluminijuma.Pvc stolariju,roletne,komarnike radimo po meri uz obezbedjenu montazu i prevoz
Pvc solarija Rehau
Pvc solarija Rehau
UA-59518795-2